Reis door de Chakra's training

Cursus Reis door de chakra’s
Duur 9 dagen van 10h00 – 17h00.
Zie agenda.
Aantal deelnemers Maximaal 6
Kosten

€ 795,00 inclusief koffie, thee, snacks en lunch. (Zie voor betalingsvoorwaarden tevens de agenda.)

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Lokatie

Afhankelijk van het aantal deelnemers:

Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden www.ophodenpijl.nl

Rietveld 183, 2611 LK Delft

of elders

Overig In de cursus wordt gewerkt met het boek Reis door de Chakra’s van Anodea Judith en Selena Vega en het Chakra Werkboek van Anodea Judith. Deze boeken dienen te worden aangeschaft.
Aanmelden info@anitaroseboom.nl

 

Reis door de Chakra’s

De jaartraining die een introductie biedt op de krachtige ziel-geest-lichaam integratie van het chakrasysteem.

Tijdens de training, waarbij ervaren centraal staat, maken we kennis met de zeven hoofdchakra’s. Dit zijn de energiecentra in het lichaam, die in wisselwerking staan met alle levensgebieden en welzijn van een mens. Deelnemers leren de toepasbaarheid van het hele chakra-systeem, het werken met de energie van elk chakra en hoe het onderbewustzijn zichzelf uitdrukt in het lichaam.

Methoden

Methoden die tijdens de training worden gebruikt zijn: chakra yoga, rituelen, beweging, meditatie, dans en trancewerk bij diepe ontspanning. Hierdoor worden eventueel aanwezige blokkades, waardoor de energie niet meer vrij kan stromen, opgeheven.

De jaarcursus is een praktische methode om jezelf en je levenspatronen op een zachte en toch diepgaande manier te leren kennen.
De cursus wordt gegeven op negen zaterdagen. De eerste dag vormt een introductie en vervolgens zal elke dag één van de zeven hoofdchakra’s centraal staan. De negende dag is de integratie en afsluiting.

In de cursus wordt gewerkt met het boek ‘Reis door de Chakra’s’ van Anodea Judith en Selene Vega en het ‘Chakra Werkboek’ van Anodea Judith. Deze boeken dienen te worden aangeschaft.

Belangrijk

Van de student wordt verwacht dat hij/zij maandelijks tijd vrij maakt om opdrachten te maken en uit te werken, om daarnaast een zinvolle samenvatting te schrijven over persoonlijke inzichten en ontwikkelingen op het levensgebied van het betreffende chakra. Deze wordt per email doorgestuurd naar Anita Roseboom.

Van de deelnemers wordt een gemotiveerde en volwassen studiehouding gevraagd, waarin zelfreflectie, eigen verantwoordelijkheid en de wens om te ontwikkelen voorop dienen te staan. Hoewel dit basisjaar een levensveranderend en therapeutisch effect kan hebben op de student, is het nadrukkelijk geen therapie.

Verdere mogelijkheid

Zie de site van Anodea Judith www.sacredcenters.com

 


Anita Roseboom